Ζέα Μαρίνα και Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος

Το παρελθόν και το παρόν της ναυτικής Ελλάδας σε ένα σημείο.

ADDRESS & CONTACT


Διεύθυνση

Marina Zeas

GPS

37.932470845832, 23.646290042075

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο


OPENING HOURS

Η Ζέα Μαρίνα, γνωστή και ως Φρεαττύδα, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία του Πειραιά, συνδυάζοντας την ιστορία με τη σύγχρονη ναυτική ζωή. Η μαρίνα, ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα λιμάνια στη Μεσόγειο, υπήρξε ιστορικά ναυτική βάση, όπου κατασκευάζονταν οι αρχαίες τριήρεις. Σήμερα, η μαρίνα φιλοξενεί πολυτελή σκάφη και ιστιοφόρα, ενώ περιβάλλεται από εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα, δημιουργώντας ένα ζωντανό αστικό τοπίο.

Στην περιοχή βρίσκεται επίσης το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, το μεγαλύτερο ναυτικό μουσείο της χώρας, το οποίο στεγάζει μια πλούσια συλλογή αντικειμένων που καλύπτουν την ιστορία της ναυτιλίας στην Ελλάδα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Κινηματογραφική Αισθητική: Η Ζέα Μαρίνα και το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος προσφέρουν μια παραθαλάσσια, ναυτική και ιστορική αισθητική. Ο συνδυασμός των σύγχρονων εγκαταστάσεων της μαρίνας με τα ιστορικά εκθέματα του μουσείου δημιουργεί ένα σκηνικό που αποπνέει την πλούσια ναυτική παράδοση της Ελλάδας.

Λόγοι Επιλογής: Αυτές οι τοποθεσίες είναι ιδανικές για γυρίσματα που απαιτούν μια αυθεντική ναυτική ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας την πολυτέλεια της σύγχρονης μαρίνας με το βάθος της ναυτικής ιστορίας που προσφέρει το μουσείο. Είναι ιδανικές για παραγωγές που εστιάζουν στη θάλασσα, την ιστιοπλοΐα, ή την ιστορία της ναυτιλίας

Είδος Ταινίας : Κατάλληλες για ντοκιμαντέρ, ρομαντικές ταινίες, ιστορικά δράματα, και ταινίες που εστιάζουν στη θάλασσα και τη ναυτική κληρονομιά.

Σκηνοθετική Ματιά: Η Ζέα Μαρίνα και το Ναυτικό Μουσείο προσφέρουν την ευκαιρία να αναδειχθούν οι έντονες αντιθέσεις μεταξύ του παλιού και του νέου, δημιουργώντας σκηνές με έντονη ατμόσφαιρα και οπτική γοητεία.

*Filming in archaeological sites, sports facilities, and military installations requires special permits and approvals from the relevant authorities. Before any filming or photographic activity in such locations, it is essential to obtain all the necessary permits from the appropriate governmental bodies, archaeological services, facility management, or military authorities, as applicable.

The Film Office Piraeus can guide you in each case and provide the appropriate assistance for obtaining the necessary permits and approvals. Our specialized team is here to support you throughout the entire process, from submitting applications to completing your shoot.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Ατμόσφαιρα

Αισθητική

Ιστορική Σημασία

Nautical

Coastal

LOCATION ON MAP

CONTACT

NEW SEARCH

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek